Zakelijk

Home » Zakelijk

Bedrijven en instellingen

Steeds vaker gebruiken bekende fabrikanten verschillende en soms delicate materialen voor het maken van kleding. Door onze jarenlange ervaring en opleiding zijn wij in staat deze specifieke materialen te herkennen. Clean Inn kan het reinigingsproces aanpassen en uw kleding ziet er elke keer weer als nieuw uit.

Onze Diensten

Overhemden

Je overhemden worden niet alleen gewassen, maar ook verstevigd en gestreken. U ontvangt de shirts op een hanger, verpakt in folie, terug. Dat heeft twee voordelen: het neemt weinig ruimte in beslag in je kast en er zitten geen plooien in je overhemd.

Stropdas

Ook een stropdas verdient speciale aandacht. Deze wordt door ons zorgvuldig gekleurd, schoongemaakt en daarna met de hand gestreken. Voor een langere levensduur van de stropdas raden we ook aan om de stropdas elke keer na gebruik te verwijderen en te laten hangen.

Meer informatie

We kunnen ons goed voorstellen dat u ook geïnteresseerd bent in onze diensten voor bedrijven. Wij nodigen u dan ook van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag.

Bel gerust van Klaveren,
tel. 010 – 467 03 19, of stuur een e-mail naar info@clean-inn.com

Vanzelfsprekend zijn wij ook actief op de zakelijke markt. Tot onze klanten behoren vrijwel alle vooraanstaande hotels van Rotterdam.

banenr-1200x135