Stomerij Zoetermeer

—Pngtree—vector laundry_4362078

Professionele stomerij Zoetermeer

Wil je graag dat je kleding, lakens, vitrages of dekbedden schoon en fris zijn, maar heb je geen tijd om ze zelf te wassen? Laat het dan over aan onze professionele stomerij Zoetermeer. Onze stomerij is al 50 jaar ervaren in het wassen en stomen van kleding en andere textiel. Heb je geen tijd om je wasgoed naar ons toe te brengen? Geen probleem, wij komen het bij je thuis ophalen en brengen het binnen 24 uur terug. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in kledingreparaties. Laat je wasgoed dus aan ons over en geniet van schone en frisse textiel!

Wasserij Zoetermeer

Met 50 jaar aan ervaring in de wasserij branche kunnen wij ervoor zorgen dat jouw wasgoed weer schoon wordt! Met oog voor verschillende materialen, exacte maten en kleur zorgen wij ervoor dat uw was op de correcte manier wordt gewassen, gestoomd, gestreken, gevouwen en eventueel gerepareerd! Hierboven op komen wij het ook nog eens ophalen en weer terugbrengen met onze Laundry On Demand service!

1-removebg-preview

Services

Voor elke wens hebben wij een uitkomst

Wassen
Stomen
Gordijnen
Repareren

Laundry On Demand

Met onze Laundry On Demand service hoef je geen voet buiten de deur te zetten om je wasgoed te laten wassen. Het werkt super simpel: geef je gegevens en was wensen door, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een ophaalafspraak te maken. Heb je speciale wensen, zoals kledingreparaties of hardnekkige vlekken? Laat het ons weten en wij regelen het voor je. Onze service is niet alleen beschikbaar in Rotterdam, maar ook in omstreken zoals Gouda, Zoetermeer, Bleiswijk en Delft. Laat je wasgoed dus gerust aan ons over en geniet van schone en frisse kleding zonder dat je de deur uit hoeft.

Clean inn

Clean-inn in Zoetermeer wast milieubewust!

Kwaliteit is onze garantie, al meer dan 50 jaar. Niet goed geld terug. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Laundry On-Demand bij stomerij Zoetermeer

Hoe werkt het?

Stap 1

Verzamel uw vieze wasgoed

Stap 2

Wij Halen uw wasgoed op

Stap 3

Wij Wassen uw wasgoed

Stap 4

Wij leveren schonen, gevouwen wasgoed

Kleding wassen Zoetermeer

Als je kiest voor kleding wassen in Zoetermeer, ben je bij Clean inn aan het juiste adres. Wij wassen de kleding altijd gescheiden op kleur: donkere kleding bij elkaar en lichte kleding bij elkaar. Donkere kleding wassen wij in koud water en lichte kleding in lauwwarm tot warm water, zodat vlekken beter verwijderd kunnen worden en de kleur weer mooi opfleurt. Na het wassen drogen we de kleding op lage tot middelhoge temperatuur en vouwen het professioneel op. Indien gewenst kunnen we het wasgoed ook bij je thuis afleveren met onze Laundry On Demand service. Laat je kleding dus gerust aan ons over en geniet van schone en frisse kleding!

Milieuvriendelijke wasservice Zoetermeer

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn anno 2022 belangrijke begrippen voor bedrijven in alle sectoren. Bij Clean inn doen we er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo gebruiken we milieuvriendelijke wasmiddelen tijdens het wassen van kleding, lakens, vitrages en dekbedden en zijn al onze producten chloorvrij. Voor witte was gebruiken we een helder bleekmiddel zonder chloor.

Daarnaast maken we gebruik van reinigingsvloeistoffen gebaseerd op gemodificeerde alcohol die 100% biologisch afbreekbaar zijn. De vloeistof die we gebruiken heet Sensene. Voor onze breng- en ophaalservice gebruiken we herbruikbare plastic hoezen om je wasgoed te beschermen. Kies je voor stomerij Zoetermeer, dan kies je dus ook voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Clean inn FAQ

Hiervoor gebruiken wij een reinigingsvloeistof die biologisch afbreekbaar is, genaamd Sensene. Deze duurzame reinigingsvloeistof is gebaseerd op gemodificeerde alcohol en 100% biologisch afbreekbaar. Sensene is niet chemisch en reinigt u kleding grondig en zorgvuldig. Dit betekent ook dat de kwaliteit van uw geleverde stuk in tact blijft. De kleur blijft gegarandeerd mooi en stoffen zijn voelbaar schoon. Gunstig voor het milieu en voor uzelf. Daar hechten wij als wasserette Zoetermeer ontzettend veel waarde aan.

Zelfs voor kleine herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan knopen vastzetten, scheuren herstellen en nieuwe ritsen zetten. Verder herstellen wij kleding of vitrage van waterschade, brandschade of roet. 

U kunt uw kleding, vitrage of beddengoed ‘s morgens in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam brengen en het dezelfde middag nog ophalen!

Kenmerkend voor clean-inn is onze Laundry On-Demand service in Rotterdam. Heeft u niet de mogelijkheid om onze stomerij en wasserij in Rotterdam te bezoeken? Niet getreurd! Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Als u in de ochtend uw items afgeeft in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam dan kunt u het vaak dezelfde middag nog ophalen! Voor laundry on-demand doen wij ons best om uw items binnen 24 uur terug bij u thuis te krijgen. 

Sandy Mouthaan

Super tevreden. Ik heb vandaag kleding die met spoed klaar moest gebracht en die kon ik dezelfde dag nog ophalen. Alles was keurig schoon. Ik kom hier zeker terug

WAAROM KIEZEN VOOR CLEAN INN?

Persoonlijke ervaring

We besteden de uiterste zorg aan uw kleding, scheiden op het soort stof.

Betaalbare prijzen

Prijzen die bij uw portemonnee passen, is een van onze kenmerken.

Gemak

Met slechts één druk op de knop wordt uw was gedaan, zodat u uw vrije tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden.

Kwaliteit

We gebruiken de beste producten in zijn klasse, om ervoor te zorgen dat je favoriete kleding er altijd voor je is om te dragen.

Laundry On-Demand

Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Snelle service

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw kleding als u in de ochtend langskomt de zelfde middag weer schoon is

Strijkservice Zoetermeer

In de zakelijke wereld geldt er vaak een bepaalde dresscode. Pakken, overhemden, stropdassen of rokken worden vaak van delicate materialen gemaakt. Doordat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben met het reinigen, stomen en strijken van dit soort materialen, kunt u met een gerust hart deze kleding bij ons laten reinigen.

Overhemden en stropdassen reinigen

Zo kunnen wij uw overhemden wassen, verstevigen en strijken. U ontvangt de overhemden altijd op een hanger en verpakt in folie, zodat er geen plooien of kreukels in het overhemd kunnen komen. Bovendien kunt u de overhemden op deze manier eenvoudig vervoeren en thuis direct in de kast hangen. Wist u dat een stropdas ook speciale aandacht vereist wat betreft het reinigen? Stropdassen worden bij Clean inn met de hand gekleurd, schoongemaakt en gestreken. 

Kledingreparatie Zoetermeer

Clean inn is naast een stomerij ook gespecialiseerd in het repareren van kleding. Zoek je een wasservice in Zoetermeer voor al je reparaties, groot of klein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen bijvoorbeeld scheuren herstellen, knopen vastzetten of nieuwe ritsen plaatsen. Als je kleding gerepareerd moet worden, kun je dat 's ochtends bij ons afleveren. Wij zorgen ervoor dat je kleding dezelfde middag gerepareerd klaar ligt om opgehaald te worden. Zo hoef je niet lang te wachten op je gerepareerde kleding en kun je snel weer genieten van kleding die als nieuw is.

Gordijnen stomen Zoetermeer na schade

Naast het repareren van kleding, kunt u bij Clean inn terecht voor het herstellen van vitrages door schade. Wanneer er sprake is van waterschade, brandschade of roet kunnen wij dit voor u herstellen.