Stomerij Vlaardingen

—Pngtree—vector laundry_4362078

Professionele stomerij Vlaardingen

In Vlaardingen kunt u uw kleding, lakens, vitrages of dekbedden professioneel laten wassen en stomen bij Clean inn. Dit zorgt ervoor dat uw wasgoed er mooi uitziet en langer meegaat. Misschien heeft u thuis niet altijd de tijd of mogelijkheid om uw wasgoed zorgvuldig te reinigen, daar kunnen wij van Clean inn u bij helpen. Wij zijn een professionele stomerij in Vlaardingen waar u terecht kunt voor diverse diensten, zoals wassen en stomen van uw wasgoed, haal- en brengservice en kledingreparatie.

Wasserette Vlaardingen

Clean inn is al meer dan 50 jaar een ervaren stomerij in Vlaardingen. Wij hebben oog voor verschillende materialen en kleuren en weten hoe we uw wasgoed op de juiste manier moeten wassen, stomen, strijken, opvouwen en eventueel repareren. Wat ons onderscheidt van andere stomerijen is dat wij een haal- en brengservice, ook wel Laundry On Demand genoemd, aanbieden. Zo kunt u gemakkelijk uw wasgoed door ons laten ophalen en hoeft u zich verder geen zorgen te maken over het ophalen/terugbrengen van uw wasgoed. Wij nemen dit voor onze rekening.

1-removebg-preview

Services

Voor elke wens hebben wij een uitkomst

Wassen
Stomen
Gordijnen
Repareren

Laundry On Demand

Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheid om hun wasgoed naar onze wasservice Rotterdam te brengen. Geen zorgen! Wij halen het dan voor u op en brengen het uiteraard ook weer thuis. Dit doen we met onze Laundry On Demand service. U vult in wat voor soort kleding, lakens, vitrages of dekbedden u door ons wil laten wassen of stomen. Vervolgens voert u de rest van uw gegevens in en nemen wij spoedig contact met u op om een geschikt ophaalmoment te kiezen. Mocht u bepaalde eisen of wensen hebben voor een artikel, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Vaak kunnen wij uw wasgoed al binnen 24 uur weer gewassen, gestoomd, gestreken en in een nette plastic hoes bij u thuis afleveren. 

Clean inn

Clean-inn in Vlaardingen wast milieubewust!

Kwaliteit is onze garantie, al meer dan 50 jaar. Niet goed geld terug. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Laundry On-Demand bij wasserette Vlaardingen

Hoe werkt het?

Stap 1

Verzamel uw vieze wasgoed

Stap 2

Wij Halen uw wasgoed op

Stap 3

Wij Wassen uw wasgoed

Stap 4

Wij leveren schonen, gevouwen wasgoed

Kleding wassen Vlaardingen

Bent u op zoek naar een professionele stomerij in Vlaardingen? Dan is Clean inn de juiste keuze voor u. Wij bieden altijd een gescheiden wasservice voor donkere en lichte kleding, waarbij donkere kleding in koud water wordt gewassen en lichte kleding in lauwwarm tot warm water, om vlekken effectief te verwijderen en de kleur op te fleuren. Na het wassen drogen we de kleding op lage tot middelhoge temperatuur en vouwen het professioneel op. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het wasgoed bij u thuis af te leveren met onze Laundry On Demand service. Laat uw kleding professioneel wassen bij Clean inn in Vlaardingen.

Milieuvriendelijke wasserette Vlaardingen

In 2022 is milieuvriendelijkheid en duurzaamheid belangrijker dan ooit. Daarom is het belangrijk dat bedrijven, ongeacht de sector, hieraan aandacht besteden. Bij Clean inn in Vlaardingen doen we dit op verschillende manieren. Zo gebruiken we milieuvriendelijke wasmiddelen tijdens het wassen van uw kleding, lakens, vitrages of dekbedden. Al onze producten zijn chloorvrij: voor witte was gebruiken we een helder bleekmiddel zonder chloor. Bovendien maken we gebruik van reinigingsvloeistoffen die gebaseerd zijn op gemodificeerde alcohol en 100% biologisch afbreekbaar zijn, genaamd Sensene.

Verder gebruiken we voor onze breng- en ophaalservice herbruikbare plastic hoezen om uw wasgoed te beschermen. Zo draagt Clean inn in Vlaardingen op verschillende manieren bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Clean inn FAQ

Hiervoor gebruiken wij een reinigingsvloeistof die biologisch afbreekbaar is, genaamd Sensene. Deze duurzame reinigingsvloeistof is gebaseerd op gemodificeerde alcohol en 100% biologisch afbreekbaar. Sensene is niet chemisch en reinigt u kleding grondig en zorgvuldig. Dit betekent ook dat de kwaliteit van uw geleverde stuk in tact blijft. De kleur blijft gegarandeerd mooi en stoffen zijn voelbaar schoon. Gunstig voor het milieu en voor uzelf. Daar hechten wij als wasserette Vlaardingen ontzettend veel waarde aan.

Zelfs voor kleine herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan knopen vastzetten, scheuren herstellen en nieuwe ritsen zetten. Verder herstellen wij kleding of vitrage van waterschade, brandschade of roet. 

U kunt uw kleding, vitrage of beddengoed ‘s morgens in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam brengen en het dezelfde middag nog ophalen!

Kenmerkend voor clean-inn is onze Laundry On-Demand service in Rotterdam. Heeft u niet de mogelijkheid om onze stomerij en wasserij in Rotterdam te bezoeken? Niet getreurd! Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Als u in de ochtend uw items afgeeft in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam dan kunt u het vaak dezelfde middag nog ophalen! Voor laundry on-demand doen wij ons best om uw items binnen 24 uur terug bij u thuis te krijgen. 

Sandy Mouthaan

Super tevreden. Ik heb vandaag kleding die met spoed klaar moest gebracht en die kon ik dezelfde dag nog ophalen. Alles was keurig schoon. Ik kom hier zeker terug

WAAROM KIEZEN VOOR CLEAN INN?

Persoonlijke ervaring

We besteden de uiterste zorg aan uw kleding, scheiden op het soort stof.

Betaalbare prijzen

Prijzen die bij uw portemonnee passen, is een van onze kenmerken.

Gemak

Met slechts één druk op de knop wordt uw was gedaan, zodat u uw vrije tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden.

Kwaliteit

We gebruiken de beste producten in zijn klasse, om ervoor te zorgen dat je favoriete kleding er altijd voor je is om te dragen.

Laundry On-Demand

Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Snelle service

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw kleding als u in de ochtend langskomt de zelfde middag weer schoon is

Strijkservice Vlaardingen

In de zakelijke wereld geldt er vaak een bepaalde dresscode. Pakken, overhemden, stropdassen of rokken worden vaak van delicate materialen gemaakt. Doordat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben met het reinigen, stomen en strijken van dit soort materialen, kunt u met een gerust hart deze kleding bij ons laten reinigen.

Overhemden en stropdassen reinigen

Bij Clean inn in Vlaardingen kunt u terecht voor professioneel wassen, verstevigen en strijken van uw overhemden. Wij leveren de overhemden altijd op een hanger en verpakt in folie, zodat er geen plooien of kreukels in het overhemd kunnen ontstaan. Zo kunt u de overhemden eenvoudig vervoeren en direct in de kast hangen. Wist u dat ook stropdassen speciale aandacht verdienen wat betreft het reinigen? Wij reinigen stropdassen bij Clean inn in Vlaardingen met de hand, kleuren ze op en strijken ze zodat ze weer als nieuw zijn. Laat uw overhemden en stropdassen professioneel verzorgen bij Clean inn in Vlaardingen.

Kledingreparatie Vlaardingen

Naast het reinigen en stomen van uw wasgoed is Clean inn in Vlaardingen ook gespecialiseerd in het repareren van kleding. Voor alle reparaties, groot of klein, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld scheuren herstellen, knopen vastzetten of nieuwe ritsen plaatsen. Als u kleding heeft die gerepareerd moet worden, kunt u dit 's ochtends bij ons afleveren. Wij zorgen dan dat uw kleding dezelfde middag gerepareerd klaar ligt om opgehaald te worden. Laat uw kleding professioneel repareren bij Clean inn in Vlaardingen.

Gordijnen stomen Vlaardingen na schade

Bent u op zoek naar professioneel herstel van vitrages in Vlaardingen? Clean inn kan u hierbij helpen. Naast het repareren van kleding, bieden we ook herstel aan voor vitrages die beschadigd zijn door waterschade, brandschade of roet. Wij werken met gekwalificeerde professionals die uw vitrages op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier kunnen herstellen. Laat uw vitrages herstellen door de experts van Clean inn in Vlaardingen en geniet opnieuw van een mooi en functioneel raamdecor.