Stomerij Service

—Pngtree—vector laundry_4362078

Professionele stomerij in omgeving Schiedam

Kom je er niet aan toe om je kleding, lakens, vitrages of dekbedden te wassen? Heb
je het al vaak geprobeerd en lukt het maar niet om ze goed schoon te krijgen? Wij
van clean-inn willen jou er graag bij helpen! Onze professionele stomerij in
omgeving Schiedam is namelijk ruim 49 jaar ervaren met kleding wassen en stomen! Geen tijd om het te komen brengen, geen probleem wij komen het bij je thuis ophalen en brengen vaak al binnen 24 uur je wasgoed bij je terug! Daarnaast ben je voor
kledingreparaties bij ons ook op het goede adres!

Wasserij Schiedam

Met 49 jaar aan ervaring in de wasserij branche kunnen wij ervoor zorgen dat jouw wasgoed weer schoon wordt! Met oog voor verschillende materialen, exacte maten en kleur zorgen wij ervoor dat uw was op de correcte manier wordt gewassen, gestoomd, gestreken, gevouwen en eventueel gerepareerd! Hierboven op komen wij het ook nog eens ophalen en weer terugbrengen met onze Wasgoed halen brengen service

1-removebg-preview

Services

Voor elke wens hebben wij een uitkomst

Wassen
Stomen
Gordijnen
Repareren

Laundry On Demand

Met onze Laundry On Demand service hoeft u geen voet buiten de deur te zetten! Maar hoe werkt het? Super Simpel, u geeft uw gegevens door en wat voor wasgoed gewassen moet worden en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een ophaal afspraak! Ook als u speciale wensen heeft zoals een reparatie of hardnekkige vlekken die u zelf niet weg kunt krijgen kunt u dat doorgeven en dan
gaan wij het regelen! Woon je niet in Rotterdam, geen probleem wij bezorgen ook in omstreken zoals Gouda, Schiedam, Zoetermeer, Bleiswijk en Delft!

Clean inn

Clean-inn in omgeving Schiedam wast milieubewust!

Kwaliteit is onze garantie, al meer dan 50 jaar. Niet goed geld terug. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Laundry On-Demand bij wasserette omgeving Schiedam

Hoe werkt het?

Stap 1

Verzamel uw vieze wasgoed

Stap 2

Wij Halen uw wasgoed op

Stap 3

Wij Wassen uw wasgoed

Stap 4

Wij leveren schonen, gevouwen wasgoed

Kleding wassen Schiedam

Ons wasprocess bestaat uit een goed doordacht stappenplan waarbij we beginnen met het scheiden van kleding op basis van kleur. Daarop volgend wordt donkere kleding altijd in koud water gewassen. Lichte kleding wassen wij in lauwwarm tot warm water, zodat vlekken beter verwijderd kunnen worden en de kleur weer opgefleurd wordt! Na het wassen, wordt de kleding gedroogd op lage tot middelhoge temperatuur en daarna netjes opgevouwen!

Milieuvriendelijke wasservice & Stomerij Schiedam

Ook bij Clean inn hechten we veel waarde aan het milieu! We gebruiken dan ook
enkel de beste milieuvriendelijke wasmiddelen! Deze wasmiddelen zijn 100% biologisch afbreekbaar en reinigt je kleding net zo goed als ouderwetse
wasmiddelen! Dit wasmiddel bestaat voornamelijk uit gemodificeerd alcohol.

Clean-Inn denkt aan de toekomst en begrijpt goed dat wij ook een bijdrage moeten leveren om het milieu schoon te houden! Om dit te doen gebruiken we
milieuvriendelijke wasmiddelen die geen schade brengen aan de natuur! Zo
gebruiken wij 100% biologisch afbreekbaar wasmiddel zonder Chloor. Het werkende ingrediënt in dit wasmiddel is gemodificeerd alcohol.

Clean inn FAQ

Hiervoor gebruiken wij een reinigingsvloeistof die biologisch afbreekbaar is, genaamd Sensene. Deze duurzame reinigingsvloeistof is gebaseerd op gemodificeerde alcohol en 100% biologisch afbreekbaar. Sensene is niet chemisch en reinigt u kleding grondig en zorgvuldig. Dit betekent ook dat de kwaliteit van uw geleverde stuk in tact blijft. De kleur blijft gegarandeerd mooi en stoffen zijn voelbaar schoon. Gunstig voor het milieu en voor uzelf. Daar hechten wij als wasserette in Rotterdam ontzettend veel waarde aan.

Zelfs voor kleine herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan knopen vastzetten, scheuren herstellen en nieuwe ritsen zetten. Verder herstellen wij kleding of vitrage van waterschade, brandschade of roet. 

U kunt uw kleding, vitrage of beddengoed ‘s morgens in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam brengen en het dezelfde middag nog ophalen!

Kenmerkend voor clean-inn is onze Laundry On-Demand service in Schiedam. Heeft u niet de mogelijkheid om onze stomerij en wasserij in Rotterdam te bezoeken? Niet getreurd! Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Als u in de ochtend uw items afgeeft in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam dan kunt u het vaak dezelfde middag nog ophalen! Voor laundry on-demand doen wij ons best om uw items binnen 24 uur terug bij u thuis te krijgen. 

Sandy Mouthaan

Super tevreden. Ik heb vandaag kleding die met spoed klaar moest gebracht en die kon ik dezelfde dag nog ophalen. Alles was keurig schoon. Ik kom hier zeker terug

WAAROM KIEZEN VOOR CLEAN INN?

Persoonlijke ervaring

We besteden de uiterste zorg aan uw kleding, scheiden op het soort stof.

Betaalbare prijzen

Prijzen die bij uw portemonnee passen, is een van onze kenmerken.

Gemak

Met slechts één druk op de knop wordt uw was gedaan, zodat u uw vrije tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden.

Kwaliteit

We gebruiken de beste producten in zijn klasse, om ervoor te zorgen dat je favoriete kleding er altijd voor je is om te dragen.

Laundry On-Demand

Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Snelle service

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw kleding als u in de ochtend langskomt de zelfde middag weer schoon is

Strijkservice Schiedam

Je moet vast vaak je kleding strijken van kostuums en overhemden tot t-shirts en broeken wij doen het allemaal! Zeker als je wasgoed van delicate materialen is gemaakt wil je zeker weten dat dit zorgvuldig en goed wordt gestreken! Daarnaast is het belangrijk dat het gestreken wasgoed geen kreukels krijgt en dus verpakken wij het in folie!

Overhemden en stropdassen reinigen

Overhemden wassen moet zorgvuldig gedaan worden zodat je een overhemd even
mooi blijft! Wij wassen, verstevigen en strijken jouw overhemden, deze hangen we gelijk op en verpakken we in folie zodat ze niet kreuken! Wist je dat stropdassen op een speciale manier gereinigd moeten worden en dat vraagt extra aandacht. Wij van Clean-inn zorgen ervoor dat dit vlekkeloos loopt en dat je stropdas zijn kleur en maat
behoudt! 

Kledingreparatie Schiedam

Een knoop die eraf is gevallen, een scheur in je zak of een gescheurd stuk van je kleding. Geen zorgen, Clean-Inn doet naast kleding wassen en schoonmaken ook kledingreparaties! Als je je kleding in de ochtend bij ons aflevert dan is het dezelfde middag nog klaar!

Gordijnen stomen Schiedam na schade

Wanneer uw gordijnen of vitrages schade hebben opgelopen zoals waterschade, brandschade of roet dan kunnen wij dit voor u repareren. Daarnaast zorgen wij er voor dat het weer schoongemaakt en gestoomd wordt!