Stomerij Delft

—Pngtree—vector laundry_4362078

Professionele stomerij Delft

De professionele reiniging van uw kleding, lakens, vitrages en dekbedden zorgt ervoor dat deze langer meegaan en er mooi uit blijven zien. Als u thuis niet altijd de tijd of mogelijkheid heeft om uw wasgoed zorgvuldig te reinigen, kunt u terecht bij de professionele stomerij Delft van Clean inn. Wij bieden diverse diensten, waaronder wassen en stomen van wasgoed, haal- en brengservice en kledingreparatie. Laat uw wasgoed professioneel reinigen bij Clean inn in Delft.

Wasserette Delft

Met meer dan 50 jaar ervaring in de stomerij biedt Clean inn professionele reiniging van uw wasgoed in Delft. Onze ervaren medewerkers zijn bekend met verschillende materialen en kleuren en weten precies hoe ze uw wasgoed op de juiste manier moeten wassen, stomen, strijken en opvouwen. Wij bieden ook kledingreparatie aan. Wat ons onderscheidt van andere stomerijen is onze haal- en brengservice, ook wel Laundry On Demand genoemd. Laat uw wasgoed professioneel reinigen bij Clean inn in Delft.

1-removebg-preview

Services

Voor elke wens hebben wij een uitkomst

Wassen
Stomen
Gordijnen
Repareren

Laundry On Demand Stomerij Delft

Als u niet in de gelegenheid bent om uw wasgoed naar onze stomerij in Delft te brengen, kunt u gebruikmaken van onze Laundry On Demand service. Wij halen het wasgoed op bij u thuis en brengen het na reiniging weer terug. Geef aan wat voor soort kleding, lakens, vitrages of dekbedden u wilt laten wassen of stomen en geef uw gegevens door. Wij nemen spoedig contact met u op om een geschikt ophaalmoment te kiezen. Mocht u speciale eisen of wensen hebben voor een bepaald artikel, laat het ons weten. Meestal kunnen wij uw wasgoed binnen 24 uur gewassen, gestoomd, gestreken en in een nette plastic hoes bij u thuis afleveren. Laat uw wasgoed gemakkelijk en professioneel reinigen bij stomerij Delft.

Clean inn, stomerij Delft

Clean-inn in Delft wast milieubewust!

Kwaliteit is onze garantie, al meer dan 50 jaar. Niet goed geld terug. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Laundry On-Demand bij wasserette Delft

Hoe werkt het?

Stap 1

Verzamel uw vieze wasgoed

Stap 2

Wij Halen uw wasgoed op

Stap 3

Wij Wassen uw wasgoed

Stap 4

Wij leveren schonen, gevouwen wasgoed

Kleding wassen Delft

Bij Clean inn in Delft kunt u terecht voor professioneel gewassen kleding. Wij scheiden de kleding altijd op kleur, waarbij donkere kleding in koud water wordt gewassen en lichte kleding in lauwwarm tot warm water, zodat vlekken beter verwijderd kunnen worden en de kleur weer opgefleurd wordt. Na het wassen drogen wij de kleding op lage tot middelhoge temperatuur en vouwen het professioneel op. Indien gewenst, kunnen wij het wasgoed met onze Laundry On Demand service bij u thuis afleveren. Laat uw kleding gemakkelijk en professioneel reinigen bij stomerij Delft.

Milieuvriendelijke wasservice Delft

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn in 2022 belangrijker dan ooit. Daarom is het belangrijk dat bedrijven, zoals Clean inn in Delft, zich hiermee bezighouden.

Wij gebruiken milieuvriendelijke wasmiddelen bij het reinigen van uw kleding, lakens, vitrages en dekbedden. Al onze producten zijn chloorvrij, waarbij we voor witte was een helder bleekmiddel gebruiken. Verder maken we gebruik van reinigingsvloeistoffen op basis van gemodificeerde alcohol die 100% biologisch afbreekbaar zijn, zoals Sensene. Ook gebruiken we voor onze haal- en brengservice herbruikbare plastic hoezen om uw wasgoed te beschermen. Laat uw wasgoed gemakkelijk en milieuvriendelijk reinigen bij Clean inn in Delft.

Clean inn FAQ

Hiervoor gebruiken wij een reinigingsvloeistof die biologisch afbreekbaar is, genaamd Sensene. Deze duurzame reinigingsvloeistof is gebaseerd op gemodificeerde alcohol en 100% biologisch afbreekbaar. Sensene is niet chemisch en reinigt u kleding grondig en zorgvuldig. Dit betekent ook dat de kwaliteit van uw geleverde stuk in tact blijft. De kleur blijft gegarandeerd mooi en stoffen zijn voelbaar schoon. Gunstig voor het milieu en voor uzelf. Daar hechten wij als wasserette in Delft ontzettend veel waarde aan.

Zelfs voor kleine herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan knopen vastzetten, scheuren herstellen en nieuwe ritsen zetten. Verder herstellen wij kleding of vitrage van waterschade, brandschade of roet. 

U kunt uw kleding, vitrage of beddengoed ‘s morgens in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam brengen en het dezelfde middag nog ophalen!

Kenmerkend voor clean-inn is onze Laundry On-Demand service in Rotterdam. Heeft u niet de mogelijkheid om onze stomerij en wasserij in Rotterdam te bezoeken? Niet getreurd! Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Als u in de ochtend uw items afgeeft in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam dan kunt u het vaak dezelfde middag nog ophalen! Voor laundry on-demand doen wij ons best om uw items binnen 24 uur terug bij u thuis te krijgen. 

Sandy Mouthaan

Super tevreden. Ik heb vandaag kleding die met spoed klaar moest gebracht en die kon ik dezelfde dag nog ophalen. Alles was keurig schoon. Ik kom hier zeker terug

WAAROM KIEZEN VOOR CLEAN INN?

Persoonlijke ervaring

We besteden de uiterste zorg aan uw kleding, scheiden op het soort stof.

Betaalbare prijzen

Prijzen die bij uw portemonnee passen, is een van onze kenmerken.

Gemak

Met slechts één druk op de knop wordt uw was gedaan, zodat u uw vrije tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden.

Kwaliteit

We gebruiken de beste producten in zijn klasse, om ervoor te zorgen dat je favoriete kleding er altijd voor je is om te dragen.

Laundry On-Demand

Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Snelle service

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw kleding als u in de ochtend langskomt de zelfde middag weer schoon is

Strijkservice Delft

Als u werkt in de zakelijke wereld, is het belangrijk om aan een bepaalde dresscode te voldoen. Pakken, overhemden, stropdassen en rokken worden vaak van delicate materialen gemaakt en moeten daarom zorgvuldig behandeld worden. Gelukkig heeft Clean inn in Delft meer dan 50 jaar ervaring met het reinigen, stomen en strijken van dit soort materialen. U kunt met een gerust hart uw kleding bij ons laten reinigen, zodat u er altijd professioneel uitziet op het werk. Onze medewerkers zijn ervaren en weten precies hoe ze uw kleding op de juiste manier moeten behandelen, zodat deze langer meegaan en er mooi uit blijven zien. Laat uw professionele kleding gemakkelijk en professioneel reinigen bij Clean inn in Delft.

Overhemden en stropdassen reinigen

Bij Clean inn in Delft kunt u ook terecht voor het wassen, verstevigen en strijken van uw overhemden. Wij verpakken de overhemden altijd op een hanger en in folie, zodat er geen plooien of kreukels in het overhemd kunnen komen. Zo kunt u de overhemden eenvoudig vervoeren en thuis direct in de kast hangen. Ook stropdassen vereisen speciale aandacht bij het reinigen. Wij reinigen stropdassen met de hand, kleuren ze opnieuw in, maken ze schoon en strijken ze, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Laat uw overhemden en stropdassen gemakkelijk en professioneel reinigen bij Clean inn in Delft.

Kledingreparatie Delft

Naast het reinigen en stomen van wasgoed, is Clean inn in Delft ook gespecialiseerd in het repareren van kleding. Voor al uw reparaties, groot of klein, bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen bijvoorbeeld scheuren herstellen, knopen vastzetten of nieuwe ritsen plaatsen. Als u kleding heeft die gerepareerd moet worden, kunt u dit 's ochtends bij ons afleveren. Wij zorgen ervoor dat uw kleding dezelfde middag gerepareerd klaar ligt om opgehaald te worden. Laat uw kleding gemakkelijk en professioneel repareren bij Clean inn in Delft.

Gordijnen stomen Delft na schade

Bij Clean inn in Delft kunt u niet alleen terecht voor het repareren van kleding, maar ook voor het herstellen van vitrages die beschadigd zijn door waterschade, brandschade of roet. Onze medewerkers hebben ervaring met het herstellen van vitrages en weten precies hoe ze deze op de juiste manier moeten behandelen, zodat ze weer als nieuw zijn. Zo kunt u weer genieten van mooie en glanzende vitrages in uw huis of kantoor. Laat uw vitrages gemakkelijk en professioneel herstellen bij Clean inn in Delft.