Stomerij Barendrecht

—Pngtree—vector laundry_4362078

Professionele stomerij Barendrecht

Kies voor Clean-Inn, stomerij Barendrecht om je kleding, lakens, vitrages of dekbedden te wassen, stomen, te strijken en te repareren! Wij van Clean-Inn zijn al 50 jaar ervaren met het onderhouden van alle soorten wasgoed en dus kunnen wij je garanderen dat ook jouw wasgoed er weer goed uitziet als je het terug krijgt! Woon je niet in Rotterdam, geen probleem de laundry on demand service is ook buiten Rotterdam geldig! Dus ook Barendrecht! Onze wasserij haalt jouw kleding op en bezorgt het schoon bij jouw thuis, vaak al binnen 24 uur! 

Wasserij Barendrecht

Wij zijn een wasserette met ruim 50 jaar ervaring met het wassen, stomen en strijken van kleding! Wij hebben oog voor detail en zorgen er dan ook voor dat elk stuk was op de correcte manier wordt gewassen, gestoomd en gestreken. Naast het wassen van kleding kunnen wij het ook repareren als er schade aan is. Als dat nog niet genoeg was bieden we ook nog een stomerij ophaalservice zodat u uw deur niet uit hoeft!

1-removebg-preview

Services

Voor elke wens hebben wij een uitkomst

Wassen
Stomen
Gordijnen
Repareren

Laundry On Demand

De Laundry On-Demand service is onze ophaal- en brengservice. Zodra u een verzoek stuurt naar ons via onze website zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een ophaal afspraak. Dan halen wij het bij u thuis op en komen we het meestal binnen 24 uur weer bij u thuis brengen, hoe handig is dat! Ook als u meer nodig heeft dan alleen een wasbeurt, denk aan stevige vlekken of reparatie aan uw wasgoed! Zoals eerder gezegd bezorgen we ook buiten Rotterdam, denk aan: Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht en Pernis!

Clean inn

Clean-inn in Barendrecht wast milieubewust!

Kwaliteit is onze garantie, al meer dan 50 jaar. Niet goed geld terug. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Laundry On-Demand bij wasserette Barendrecht

Hoe werkt het?

Stap 1

Verzamel uw vieze wasgoed

Stap 2

Wij Halen uw wasgoed op

Stap 3

Wij Wassen uw wasgoed

Stap 4

Wij leveren schonen, gevouwen wasgoed

Kleding wassen Barendrecht

Wanneer u kiest voor kleding wassen Barendrecht, bent u bij Clean inn aan het juiste adres. De kleding wordt altijd gescheiden op kleur; donkere kleding bij elkaar en lichte kleding bij elkaar. Donkere kleding wordt altijd in koud water gewassen. Lichte kleding wassen wij in lauwwarm tot warm water, zodat vlekken beter verwijderd kunnen worden en de kleur weer opgefleurd wordt. Na het wassen, wordt de kleding gedroogd op lage tot middelhoge temperatuur. Vervolgens wordt het wasgoed professioneel opgevouwen. Indien gewenst, kunnen wij het wasgoed bij u thuis afleveren met onze Laundry On Demand service.

Milieuvriendelijke wasservice Barendrecht

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn anno 2022 enorm belangrijke begrippen. Het is dan ook van belang dat bedrijven, in welke sector dan ook, zich hiermee bezig houden. Bij Clean inn doen wij dit op verschillende manieren. Zo gebruiken wij milieuvriendelijke wasmiddelen tijdens het wassen van uw kleding, lakens, vitrages of dekbedden. Al onze producten zijn chloorvrij: voor witte was gebruiken wij een helder bleekmiddel. 

 

Bovendien maken we gebruik van reinigingsvloeistoffen die zijn gebaseerd op gemodificeerde alcohol. Daarnaast zijn deze vloeistoffen 100% biologisch afbreekbaar. De reinigingsvloeistof die wij gebruiken heet Sensene. Ten slotte gebruiken wij voor onze breng- en ophaalservice herbruikbare plastic hoezen om uw wasgoed mee te beschermen. 

Clean inn FAQ

Hiervoor gebruiken wij een reinigingsvloeistof die biologisch afbreekbaar is, genaamd Sensene. Deze duurzame reinigingsvloeistof is gebaseerd op gemodificeerde alcohol en 100% biologisch afbreekbaar. Sensene is niet chemisch en reinigt u kleding grondig en zorgvuldig. Dit betekent ook dat de kwaliteit van uw geleverde stuk in tact blijft. De kleur blijft gegarandeerd mooi en stoffen zijn voelbaar schoon. Gunstig voor het milieu en voor uzelf. Daar hechten wij als wasserette in Barendrecht ontzettend veel waarde aan.

Zelfs voor kleine herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan knopen vastzetten, scheuren herstellen en nieuwe ritsen zetten. Verder herstellen wij kleding of vitrage van waterschade, brandschade of roet. 

U kunt uw kleding, vitrage of beddengoed ‘s morgens in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam brengen en het dezelfde middag nog ophalen!

Kenmerkend voor clean-inn is onze Laundry On-Demand service in Rotterdam. Heeft u niet de mogelijkheid om onze stomerij en wasserij in Rotterdam te bezoeken? Niet getreurd! Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Als u in de ochtend uw items afgeeft in onze winkel in de Zwart Janstraat 25-27 in Rotterdam dan kunt u het vaak dezelfde middag nog ophalen! Voor laundry on-demand doen wij ons best om uw items binnen 24 uur terug bij u thuis te krijgen. 

Sandy Mouthaan

Super tevreden. Ik heb vandaag kleding die met spoed klaar moest gebracht en die kon ik dezelfde dag nog ophalen. Alles was keurig schoon. Ik kom hier zeker terug

WAAROM KIEZEN VOOR CLEAN INN?

Persoonlijke ervaring

We besteden de uiterste zorg aan uw kleding, scheiden op het soort stof.

Betaalbare prijzen

Prijzen die bij uw portemonnee passen, is een van onze kenmerken.

Gemak

Met slechts één druk op de knop wordt uw was gedaan, zodat u uw vrije tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden.

Kwaliteit

We gebruiken de beste producten in zijn klasse, om ervoor te zorgen dat je favoriete kleding er altijd voor je is om te dragen.

Laundry On-Demand

Uw kleding, vitrage of beddengoed kan als nog gereinigd en hersteld worden met ons haal- en brengservice. Uw kleding komt gewassen, verstevigd en gestreken bij u terug in een nette plastic hoes.

Snelle service

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw kleding als u in de ochtend langskomt de zelfde middag weer schoon is

Strijkservice Barendrecht

In de zakelijke wereld geldt er vaak een bepaalde dresscode. Pakken, overhemden, stropdassen of rokken worden vaak van delicate materialen gemaakt. Doordat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben met het reinigen, stomen en strijken van dit soort materialen, kunt u met een gerust hart deze kleding bij ons laten reinigen.

Overhemden en stropdassen reinigen

Zo kunnen wij uw overhemden wassen, verstevigen en strijken. U ontvangt de overhemden altijd op een hanger en verpakt in folie, zodat er geen plooien of kreukels in het overhemd kunnen komen. Bovendien kunt u de overhemden op deze manier eenvoudig vervoeren en thuis direct in de kast hangen. Wist u dat een stropdas ook speciale aandacht vereist wat betreft het reinigen? Stropdassen worden bij Clean inn met de hand gekleurd, schoongemaakt en gestreken. 

Kledingreparatie Barendrecht

Heb je kapotte kleding of mis je een knoop geef dat dan gerust aan. Wij zijn er voor al uw reparaties, groot of klein, wij van Clean-Inn kunnen het fixen! Als u niet kiest voor de Laundry On-Demand service kunt u zelf de kleding langsbrengen en dan is het meestal binnen een paar uur al gerepareerd!

Gordijnen stomen Barendrecht na schade

Beschadiging aan uw gordijnen en of vitrages is nooit fijn en het herstellen hiervan is niet altijd even makkelijk. Gelukkig weten wij van Clean-Inn hartstikke goed wat we doen! Ongeacht wat voor schade het is, denk aan waterschade, brandschade of roet in uw gordijnen.